Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.pizzahot.ro administrat de  STICK SERV S.R.L.

Generalitati

Site-ul www.pizzahot.ro (denumit in continuare “Site”) este creat si administrat de STICK SERV S.R.L., in calitate de proprietar/administrator al website-ului www.pizzahot.ro. STICK SERV S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Pentru a obține acces la site si la serviciile si informațiile puse la dispoziție prin intermediul acestuia trebuie să obtineți acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet, plătind orice taxă asociată cu acest acces. În plus, trebuie să aveți la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza această conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces. STICK SERV S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastră de comunicare cu acesta. Prin termenul „vizitator” al website-ului se înțelege orice persoană care va accesa website-ul. Prin termenul „utilizator” al website-ului se înțelege orice „vizitator” care se înregistrează ca și „utilizator” prin completarea unui formular de înregistrare.

Prin intermediul site-ului www.pizzahot.ro, STICK SERV S.R.L. comercializează, în conformitate cu legea română, produse alimentare, băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice disponible in meniu https://www.pizzahot.ro/meniu/ (denumite generic „Produse”).

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Accesand si utilizand acest Site, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator” sau ”Vizitator”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care STICK SERV S.R.L.vi le pune la dispozitie. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pizzahot.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului www.pizzahot.ro va rugam sa nu il utilizati.

Disponibilitatea Serviciului

STICK SERV S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. STICK SERV S.R.L. nu este răspunzătoare față de utilizatori, orice terță persoană fizică / juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului. STICK SERV S.R.L. poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a website-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

Obligațiile de înregistrare

Pentru a putea cumpăra / comanda de pe www.pizzahot.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website.

Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitarii, temeiul legal al acestora precum si necesitatea consimtamantului dumneavostra, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.pizzahot.ro.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale, complete și nealterate despre dumneavoastră.

Preț și modalități de plată

Prețurile prezentate includ TVA (9%), cu excepția băuturilor alcoolice (de exemplu: bere).

Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției.

Plata produselor se efectuează în numerar la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului Companiei în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Euplatesc www.euplatesc.ro. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată.

Procesul de comandă

Daca in urma vizualizarii meniului propus de STICK SERV S.R.L., prin intermediul Site-ului, v-ati decis sa achizitionati produsul(e), pasii ce trebuiesc urmati pentru a cumpara produsul(e) si pentru a intra in posesia acestuia/ acestora sunt urmatorii:

 • Accesati meniul disponibil pe site-ul web https://www.pizzahot.ro/meniu/
 • Consultati produsele disponibile in rubrica meniu
 • Selectati produsul(e) dorit(e)
 • Alegeti varianta de produs, acolo unde e cazul (de ex, marime Standard sau Mare)
 • Bifati opțiunile dorite pentru produsul ales, acolo unde este cazul (de ex, tip blat, sosuri, extra topping-uri, sortimente bauturi, etc)
 • Alegeti numarul de bucati din fiecare produs dorit (folosing semnele + – )
 • Apasati pe „Comanda”;
 • Confirmați apasând pe butonul Finalizare
 • Introduceti-va numele, adresa, numarul de telefon și adresa de e-mail
 • Selecteaza metoda de plata
 • Acceptați termenii si conditiile si apasati butonul Plaseaza Comanda
 • Pentru plata online cu cardul bancar, introduceti datele cardului dumneavoastra, respectiv numar card, nume, data expirarii si cod CVV2/CVC2 și validați plata.
 • Dupa plasarea comenzii, STICK SERV S.R.L va aprecia timpul de livrare al comenzii (in minute) si aceste se va afisa pe pagina comenzii pentru Utilizator

Informații privind livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii în casuța de observații NOTE COMANDĂ (OPȚIONAL).

Returnarea produselor / anularea comenzilor

Clientul poate solicita returnarea produselor / anularea comenzilor in urmatoarele situatii:

– Comenzile prezinta deteriorari severe.

– Exista intarzieri in livrarea produselor mai mari de 2 ore, calculate din momentul lansarii comenzilor.

– Produsele au fost livrate/facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul poate refuza receptia.

Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar in situatia in care produsul nu se mai afla pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In momentul efectuarii unei comenzi, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil.

In situatia in care suma achitata de catre Client in baza comenzii online, plata card, este anulata de acesta, restituirea sumei platite in contul Clientului va fi transferata in termen de 3 zile de la anularea comenzii.

Responsabilități privind produsele

STICK SERV S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.

Limitarea răspunderii

STICK SERV S.R.L. nu va fi răspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă STICK SERV S.R.L.a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor wesite-ului;
 2. costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin / de pe website;
 3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 4. declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor website-ului;
 5. orice altă problemă legată de serviciile website-ului.

Acest website este oferit în această formă fără alte garanții. STICK SERV S.R.L. nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Drepturi de autor

S.C. STICK SERV S.R.L. (Pizza Hot) este proprietarul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. STICK SERV S.R.L. detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Site, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logo-urile sunt detinute de catre S.C. STICK SERV S.R.L., precum si de Comerciantii parteneri care afiseaza oferte in Site, si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in niciun mod.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat STICK SERV S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola si un nou User (nume de utilizator) daca este cazul. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.

Notificari pentru utilizatori

In calitate de Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment, etc.) organizate de STICK SERV S.R.L., declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre STICK SERV S.R.L.,
 • ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
 • sa primiti din STICK SERV S.R.L., diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).

Confidentialitate

STICK SERV S.R.L. respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a Utilizatorilor Site-ului. S.C. STICK SERV S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Site informatii si servicii de cea mai bunac alitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Tuturor utilizatorilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către STICK SERV S.R.L. în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Scopurile colectarii, prelucrării si stocării bazei de date sunt: incheierea unor raporturi comerciale intre site si utilizator, scopuri promoţionale, de informare prin e-mail cu privire la ultimele noutăți publicate pe www.pizzahot.ro sau alte acţiuni de marketing desfăşurate în viitor de către STICK SERV S.R.L..

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date, scriind pe adresa contact@pizzahot.ro.

Revizuirea acestor Termeni si Conditii

STICK SERV S.R.L in calitate de proprietar/ administrator al Site-ului www.pizzahot.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul STICK SERV S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul STICK SERV S.R.L. Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.pizzahot.ro sunt guvernate de legile din Romania. Acestea se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Comertul electronic (prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic), Protectia Consumatorului (OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori), precum si alte acte legislative dupa caz. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Nulitate partiala

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții Termenii și Condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul www.pizzahot.ro.

Dezabonare

In cazul in care nu mai doriti sa primiti e-mail-uri periodice (oferte, newslettere, etc.) din partea Site-ului, modalitatea de dezabonare este extrem de facila fiind prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu, rubrica “Unsubscribe”.

Incetare relatie contractuala/anulare cont de Utilizator

In cazul in care nu veti mai dori sa utilizati Site-ul, va rugam sa ne contactati in scris (prin e-mail sau Posta la adresele mentionate la punctul Contact), iar contul dvs. va fi sters.

Contact

Site-ul www.pizzahot.ro este creat si administrat de S.C. STICK SERV S.R.L.
Email de contact: contact@pizzahot.ro
Adresa de corespondenta: Strada Prahova 25, Brașov 500204
Telefon: 0268 421 182

X